Výučba Corgisu, ako si triasť labky

Pin
Send
Share
Send

i corgi obrázok od Cindy Haggertyovej z Fotolia.com

Corgis sú rýchlo vycvičiteľné psy, ktoré radi potešia svoje rodiny. Tento trik je dosť jednoduchý na to, aby vás deti naučili svoje corgi.

Krok 1

Začnite v sede. Ak ste nenaučili sedenie, položte corgi na vodítku a dajte mu pred nos pamlsku. Prineste pochúťku cez hlavu a jeho nos sleduje pochúťku a jeho zadok dopadne na zem, aby sa udržala rovnováha, povedzte: „Posaďte sa.“ Venujte pochúťku a veľa chvály. Precvičte si sedenie niekoľkokrát denne, kým váš corgi tento príkaz nezvládne, až potom prejdite na „Potrasenie rukou“.

Krok 2

Kľaknite si k sediacemu corgi. Držte pochúťku pred jeho nosom, aby cítil dobrú vôňu odmeny. Prázdnou rukou šteklite na zadnú časť labiek vášho psa. Väčšina psov je šteklivá a zdvihne labky. Keď váš corgi zdvihne labku, povedzte: „Pretrepte“ a jemne ju položte do prázdnej ruky. Povedzte: „Dobre sa otriasajte!“ vysokým hlasom, keď mu dávaš lahôdku. Ak nie je šteklivý, opatrne zdvihnite labku od zeme a zároveň dávajte príkaz „Potriasť“ a postupujte podľa rovnakých krokov. Opakujte niekoľkokrát.

Krok 3

Povedzte: „Pretrepte“, ale nesiahajte po jeho labke. Ak váš corgi zdvihne labku, vzdajte mu chválu pomocou vášho roztlieskavacieho hlasu a zasypte ho pochúťkami.

Pin
Send
Share
Send

Pozri si video: 5 Reasons Why You SHOULD NOT Get A Corgi (Smieť 2024).

uci-kharkiv-org